23.11.2007., 04:34
|
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor plastisha
gle, mogo bi ja to i grickalicom, ak se zainatim  .. stvar je u tome da ako postoji čišći i bolji način, zašto ga ne bi iskoristio... ništa neće biti tako precizno i fino ravno kao taj kružni rezač 
|
Citiraj:
Autor plastisha
da i nakon toga nemam više koncetrične krugove nego auzvinkl znak. brusio sam dremelom cd otvore i inisu ravni da ga ***esh, al tu nije problem jer ide crno, na crni cd rom pa se pol mm ne kuži, dok će se ovdje na čistoj ravnoj plohi ispod kojeg pici svjetlo jeeeebeno vidit svakih pol mm. ne kužim kud ste zapeli za tu metodu.... brusim alu vec mjesec dana i znam što mogu a što ne. ovo izvest dremel metodom nemogu. ***iga. možda vi možete al opet - ja nisam vi 
|
Citiraj:
Autor gangxxxta
a Fanatice...on to radi sebi iz gusta...ja da dobijem ovakav rezultat bio bi presretan!kao da ce netko njemu mjeriti zavoje da vidi =) ovak je stvarno odlicno!
|
Ja sam to prokomentirao samo zato jer se iz dosadašnjih postova vidilo da čovjek teži perfekcionizmu i "auzvinkl" od pol mm mu je bio neprihvatljiv. A onda dobije rezultat koji je "auzvinkl" ne pol, nego par mm.
Šteta za lak.
|
|
|