Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Uz Kingmax se standardno protezu price da ga ne vole neke Kikiriki ploce i recimo standardno izbirljiv DFI, dok opet ja osobno nikad nisam imao lose iskustvo s Kingmaxom, radio mi je uvijek na brdo ploca bez problema, a i evo upravo sad mi radi na DFI-u
@djprco: Kad tako nesto izjavljujes, onda je u najmanju ruku pristojno ukratko obrazloziti koji su razlozi negativnih iskustava s Kingmaxom...
|
Kingmax DDR 512 MB, stavim kompicu u komp, maticna Epox, i ne radi, odnosno ne dize se komp uopce. Nosimo nazad u ducan, i kod njih radi. Daju drugu plocicu istog proizvodjaca i velicine, ponovo kod frenda ne radi. Epox bas i nije bila neka skart firma (imao sam plocu 5 godina sa besprijekornim radom).
Frend mi radi u jednom poznatom informatickom ducanu na reklamacijama, i rekao mi je da je to cesta pojava (gore navedena), sto znaci da se memorija ne voli sa nekim maticnim plocama. E sad, da li je problem u nekompatibilnosti memorije sa plocama, ili tih ploca sa tom memorijom (sto je manje logicno), dalo bi se istrazivati i diksutirati... Ali uglavnom ovo nije tema posta, tako da nema smisla raspravljati sada i ovdje. Pozdrav!