View Single Post
Staro 26.02.2004., 09:57   #6
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking tak i treba...

Citiraj:
Originally posted by Domi
Je, tatek je.. Jučer smo ju postavili i sve je bilo ok, dok njemu nije sinulo da bi mogao nešto on još probat, neznam što, pa je onda išao on mrdat i tak napravio još tu mshome..
P.S. - sve komponentne sam si sam kupio tako da ne rinta on za mene što se toga tiče. mitzek

A jel je moguće sad da mi se komp puno dulje starta od kad je on to napravio taj nepostojeći workgroup ili je to neki drugi problem sad? Mislim, ova mreža mi sve radi bez beda, ali me živcira sad i ta mshome
pohvalno za tebe,a kaj si ga onda pustil da mrda po "Tvom" kompu?? trebal si ga za reklec i vun iz sobe!

komp ti puno dulje starta jel valjda pokusava komunicirati sa svim instaliranim mreznim itd...pizdarijama al nije nuzno...kad stabiliziras mrezu mozes si uvjek "POTWEAKAT" windoze da brze bootaju...ak neznas kak budem ti navecer postal.....pitaj..

ma evo ti odma jedan tweak: enable boot defragmentation
jedna ultra kul, super nova fora u windowsima XP je to kaj možete defragmantirati boot, te tako staviti boot datoteke jednu do druge što ubrzava podizanje cjelokupnog sustava. default setting je "enabled", no na nekim edicijama windowsa nije. evo kako ispraviti tu nepravdu:

start -> run -> regedit

odite do
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Dfrg \ BootOptimizeFunction

selektirajte enable s desnog popisa

desni klik, odaberite "modify"

promijenite vrijednost u Y

resetirajte kompjuter

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote