View Single Post
Staro 17.11.2007., 01:09   #16
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
X800 porodica ti je sad isto sto ce x1950 bit za nekih godinu dana
ocekujes dx10 only igre u roku godinu dana? nema sanse. x800 je ubio nedostatak podrske za sm3.0, sta joj vrijedi sva ta nabrijana osnova bez toga danas. no dx9 je gotov sto se tice takvih skokova, jedino sto bilo sta jace dx9 moze ubiti u godinu dana je 100 crysisa koji ce izaci jedan za drugim.
meni je vise zao svih ovih koji su se zaletjeli na jace dx10 modele, bojim se da ce njihove kartice biti gdje je x800 danas za godinu dana pa ce se igrati s nama na dx9 modu

nego, dobri ste tim "dodaj jos malo pa moze kupiti ovo ali kad vec imas toliko dodaj jos malo pa mozes....". ljudi obicno shvate koliko je to besmisleno kad krenu kupovati novi auto pa ih uvati ta "al ako dodam jos malo...." groznica
IMO nek kupi polovnu x1050pro koje idu po smijesnim cijenama a i uklapaju mu se u budget. naravno, ako doda 100kn .
no barem ce vrtiti naslove koji su jucer izasli (shitsis iskljucen donekle) na high sto 7600gt i ekipa vise bas i ne mogu cim se reza malo digne. a cak i ako si kao ja na 17" kockici i bez problema trpis 1024x768 nije bas bajno
greg SE je offline   Reply With Quote