View Single Post
Staro 17.11.2007., 00:02   #7
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
koristi nema. ja recimo imam 512mb model samo zato sto taj dan nisam mogao kupiti 256mb po koji sam dosao a ovaj je bio skuplji ravno 20kn.
e sad, normalan covjek se zapita kakva je to ddr3 memorija cijih 256mb kosta 20kn
malo googlanja na kompu u trgovini i vidim da memorija na 256mb modelima je obicno 1,2ns a na 512 1,4ns.
e sad, kako sam uzeo model kod kojeg se gpu da clockat vise nego kod vecine drugih x1950pro za to oko memorije me cisto bolio k tako da sam je kupio. i pogodi sto - nije uopce clockana. koji cu se k ***at za par fps vise? ako nesto ne mogu igrati s njom nece mi ni tih par fps pomoci. ono sto mogu prezivjet cu i s par fps manje. mogao bi naravno natjerivati bodove u benchmarcima ali to sam prerastao.

da rezimiramo, ne ; zasto nema koristi od 512 - ta grafa ne moze tjerati nove naslove na dovoljno velikim rezama i uz visoki aa uz pun k detalja kako bi joj trebalo 512mb te mislim da je to razbacivanje. s druge strane ako je negdje nadjes po istoj ili dovoljno slicnoj cijeni modela s 256 a ne planiras clockati uzmi, ne trazi jesti a iako mozda nece iskoristiti 512 ne znaci da joj ponekad 256 nece biti tijesno
i nemoj kupiti ovu moju, glasna je za popizdit kad se ugrije
greg SE je offline   Reply With Quote