View Single Post
Staro 16.11.2007., 17:14   #345
Veroneze
Prešao na Intel i Nvidiu

Datum registracije: Mar 2007
Evo jedna vemil pričica, upravo sam se vratio iz osjeckog centra.

Prije tjedan dana mi je krepala Gainward 7900GS. Lik nakon par dana rekao da cu dobiti zamjensku Leadtek 7900GS. Mislim si - ok ako je nova. Danas odem do njih i sto mi nude - repariranu grafu umotanu u najlonce. Tu se naravno pokrece rasprava - ja kazem da ja ovo ne prihvatam i neka predloze nesto drugo, ili povrat novca ili neku grafu sa cjenika. Natezali smo se neko vrijeme pri cemu smo prosli sve teme: umanjena lova koju mozda mogu dobiti, kako oni smatraju da je ovo adekvatna zamjena, kako necu dobiti garanciju ako dobijem novu grafu uz nadoplatu. Ok, sve ovo sam ocekivao ali ono sto me iznenadilo je sto lik tvrdi da vise nema onog roka od 45 dan u kojem oni moraju da srede moj problem. Jos je lik dodao (ono, prijeti se) kako oni mogu moju pokvarenu grafu "poslati u Tajvan na popravak" jer, eto, nema vise roka u kojem se mora rijesiti garancija.

Ocito likovi vec imaju iskustva pa su odmah spomenuli kako je sto se njih tice, sa stajalista inspekcija i slicnoga sve u redu. Na to sam im ja odgovorio da i sami znaju da nisu u pravu i da cu pozvati sve koje stignem ako bude trebalo. On kaze ok i doda kako ce serviser (koji po onome sto sam vidio zna sve i odlucuje sve) ce kontaktirati ZG pa ce da mi jave.

Znam, vec vidjenja prica. Kako se meni cini ici cu ja u kupovinu grafe, a s njima se natezati jos dugo vremena.

I, savjeti? Sto je s ovim sto lik tvrdi da vise nema roka (kao, slace grafu na popravak). Cime da ih jos stisnema i na sto da pristanem, ako ista ponude? Grafu sam prije godinu dana platio 1600 kn.

Eh, da, drugi lik sa strane se malo izlajao i rekao: "Izgubit cete na vrijednosti, mozda dobijete oko 1100 kn", na sto sam ja odgovorio: "Ok, moze" da bi se on, vidjevsi da meni cifra odgovara, ispravio: "Vjerojatno manje".

Toliko. Jos jednom - savjeti?