Prekjučer mi je prijatelj došao sa Taiyo yuden ty03 medijom iz metroa i trebao sam mu nešto snimiti, ali na 2 DVD-a, pa sam morao iskoristiti i svoj mcc004 iz linksa. Snimim ja tako oba DVD-a do negdje 3.5GB po komadu sa nerom 7.10.1.2, koji mi se pokazao kao najbolji u sedmom izdanju i pioneerom 112D. Idem iz dosade testirati mcc004 i dobijem quality score 99 kao i uvijek (možda na 1 od 20 komada dobijem q.s. 97). Uvijek snimam na 8x jer tako dobivam najbolje rezultate. Njegov TY03 je ostvario katastrofalan rezultat od q.s. 39%. Na mcc004 mi PIE ide maksimalno do 30 (uz neke jedinstvene peakove, možda 2 komada, do 60), dok njemu ide debelo preko 500, a PIF mi je ostao ispod 1, osim jednog peaka koji je išao do 2. TY je imao amplitude PIF-a do nekoliko desetaka. Stvarno sam ostao razočaran...crvenilo se kao nekada kada sam snimao mirror-e ili gigamaster i imation. Od sramote nisam uzeo screenshot testova, jer je lik zagovornik TY sloja još od doba TY02

. Prije sam uvijek preferirao TY, dok ih nije postao manji problem nabaviti, pa u posljednjih 6 mjeseci koristim samo mcc004, a nakon postova na forumu i mojeg testiranja, mislim da ostajem na mcc004 do daljnjeg dok eventualno ne dođe ty04 kod nas.