Citiraj:
Autor milan252
Neznam ni sam dal bi bila slaba ili ne. Gledao sam na www.notebookcheck.net i ona je 50% sporija od 2600. Laptop ne mislim mjenjati min 3 god. tako da bi 140m već za godinu dana bila jaaako spora. Još jedino nisam pogledao T61p uživo pa da sam ocjenim da li je 1920x1200 previše.
Hvala na odgovoru
|
Hm, za igranje ce biti sigurno preslaba nakon nekog vremena, ali u bilokojoj drugoj varijanti sumnjam jer se cijela quadro serija pokazala jako dobra u praksi što se tiče potrošnje nergije i grijanja.
1920x1200...nece sigurno biti previše...bar ne na visti iz razloga što se tamo sve da fino povećati a i tvornički su sve ikone i natpisi dosta veliki. Imao sam sreće pa probati i della te rezolucije i z61p i istina je da prvih par dana je presitno.
No nakon tjedan dva (ja sam se druzio samo jedan dan i navikao sam se, ali sam se zelio naviknuti) kada je vlasnik toga ugledao bilo koji drugi ekran odvalio se smijati da kakve su to stare rage od ekrana.
Ako si mozes priustiti T61p mislim da su ti sve dvojbe riješene zbog tog diska na 7200rpm (ne mogu naglasiti koliko to dobro radi), iznimne kvalitete izrade, relativno male mase i dimenzija za takav model, kvalitetnih materijala na opip...ma zaista volim te T serije. Probaj malo pod rukom poklopac te serije, probaj ga malo svijati, sve će biti jasno kroz minutu.