View Single Post
Staro 15.11.2007., 22:17   #1
makyCRO
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Problem sa Pioneer DVD R/RW DVR 109

Pozdrav svima!

Evo imam nekakvih problema sa svojom dragom przilicom pa sam se sjetio da bi ovdje mogao potrazit savjet prije nego sam pocmem srljat u nesto...

Dakle imam DVD przilicu Pioneer DVR 109 koja je dosada preko 2 godine radila bez ikakve greske... sve do nekidan...

Imao sam nekih problema s windowsima, pa sam odlucio neke slike i pjesme iz My Documents stavit na DVD da ih poslije mogu vratit u komp. Sve sam lijepo sprzio, prijatelj mi dao windowse, reinstalirao, stavim DVD, ocita ga i dalje nista! Stavim bilo koji drugi DVD - uvijek isto. Pokusam prziti, ali ne moze.

Imam screenshotove problema koji mi se desavaju pa me zanimalo znate li u cemu je problem, dal da potrazim neku drugu verziju windowsa XP ili imam negdje za nastimat...

Kad nema ubacenog DVD-a u My Computer je prikazano ovako: (G): DVD/RW Drive

Kad stavim prazni DVD pise mi: (G): CD Drive

Kad ubacim neki DVD na kojem vec imam snimljeno nesto cujem da ga zavrti i onda mu treba sigurno pola minute da ga otvori i to onda izgleda ovako kako bi i trebalo:

Ali, kad idem nesto pokrenut sa tog DVD-a, onda jednostavno nece, recimo NERO izbaci ovo upozorenje:

Kad pokusam przit, isto nece uz ovo upozorenje: Error no additional sense information (000000)

Mislim da je problem u Windowsima, ali bolje da se raspitam prije nego ista poduzmem... Takodjer otkad sam instalirao ove windowse koji imaju samo engleski jezik u opcijama, nemam slova sa znakovima i na mjestu slova z mi je y i obratno...
Nije mi ni internet radio kad sam pokusao sa novoinstaliranim Windowsima, pisalo je nesto u vezi mrezne kartice, a sa starim je sve radilo bez problema, onda sam spojio preko USB-a...

Zadnje izmijenjeno od: makyCRO. 15.11.2007. u 22:57.
makyCRO je offline   Reply With Quote