View Single Post
Staro 15.11.2007., 17:26   #1
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Unhappy Port Forwarding - di griješim?

neće mi prodelat Port Forwarding..i ne kužim di je problem

naime, wireless-om sam spojen na SE555 router i zaštita itd. - sve funkcionira kak spada (mada mi je to drugi uređaj, prvi je riknul (također SE555))...i sad prije je radilo sve kako treba - puštao je portove koje sam mu zadao...sada neće nikak. pogasil sam sve sofverske firewallove na kompu (pa i od Windowsa) tako da tu (ne bi smjelo) ništa ne blokira. ali koji god port probam testirat je li otvoren - ništa..uvijek crven. prije sam radio na isti način kao i sad i uvijek je bilo zeleno ali sad neće...

kak velim, spojio sam se wirelessom na router - postavio si lokalnu adresu 192.168.1.105 i sa naredbom "ipconfig -all" dobijem tu informaciju znači to radi...i sada kada želim forwardirati port - klasično ga upišem, public/private, IP na lokalnoj mreži (192.168.1.105) i "Add"...ali on ništa piše (u administraciji routera) da ga je pustil...ali meni konkretno - ne propušta koji god port da mu zadam konfa iz siga na XP SP2

napravio sam i total reset routera, pogasil zaštite (mada to ne bi smjelo imat ikakve veze al ajd), neznam kaj sve nisam sprobal..i neće...

di griješim?
svebee je offline   Reply With Quote