Tema: Hitno!!!
View Single Post
Staro 24.02.2004., 21:26   #26
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Zamislite ovo danas dodem i komp je nekako proradio divnim cudom.Ja doso mulac igrao igru i cim sa m usao komp se zablokirao.Ja ga restartao i komp oper se smrzava.Ostavim ga na miru i ugasim.Nakon 15ak min da kao idem doma ali da jos jednom probamo.Upalimo ga i za divno cudo radi.Odinstalirao sam tog nerota koji mi je radio probleme i instalirao drugi ali mi svako toliko kada stavljam cd u przilicu (samsung) ili resetira komp ili zablokira i onda kada dize Windovse nekada izbaci plavi ekran i pise nesto ali ne stignem puno procitati jer ode ekran i komp se resetira,ali to se ne dogada svaki put. Ja pretpostavljam da je problem u CD/RW sta vi mislite. E da i jos nesto iza kroz rupice vidim da u kucistu svjetli cijelo vrijeme crvena lampica,STA JE TO? e da i jos nesto dok se komp smrzavao ja sam probao ubaciti STARTUP disk i formatirati disk. naravno naredba je format c: ili se ja varam? a on kaze da nesto kao ne moze i kda pokrenem startup disk sa podrskom za cd onda se komp zablokira a kada pokrenem bez podrske onda se ne blokira.
IMATE PRIJEDLOGA,mene najvise muci ta lampica....
E da nisam probao formatirati disk od kada kao komp radi,to cu probati drugi dan.....