Ej ljudi molim Vas pomoc!
Bio sam kod onog tipa ali nije uspjelo take money and run....Problem je sljedeci:
Otisao sam kod njega i instralirao NEROTA.Pitalo me da li zelim restartati komp kliknuo sam YES. Komp se restartao i ja sam usao u BIOS.Ako se sjecate rekli ste da cu problem broj 2 rijesti da udem u BIOS i stisnem F10 i izadem van.Ja sam to i napravio i nakon toga mi vise nije htjelo dignuti WIN XP. Nakon par pokusaja probao sam SAFE MOD ali ni on nije bio uspjesan,samo stane i resetira se komp i nakon par pokusaja komp se poceo smrzavati bilo kada,odnosno nekda je dosao ekran na kojem sam mogao probati pokrenuti SAFE MOD ali nekda bi se komp zablokirao jos odmah na pocetku dok jos ispisuje one uredaje(HDD,Flopy....). Onda sam isao u BIOS ali se cak i u BIOSU kompo smrzava. STA DA NAPRAVIM? kako da vratim deafult postavke biosa,ali zelim napomenuti da nisam nista mjenjao u BIOSU nisam cak ni stavljao one frekvencije koje ste rekli(133*12 MHz) Da li je moja grska sta nisam pustio da se sustav digne nakon NEROTA nego sam usao u BIOS?
HEELP!!
BTW Ima iza naljepnicu ne mogu ga otvarati