Citiraj:
Autor Mar
Pa uzmi neki s *VA matricom tipa Philips 190P, HP L1965 i sl.
Recimo taj HP je već dosta dugo na tržištu i još se drži, a dobar je monitor i ima tanak okvir koji je dobar za multi monitor setup.
|
Hmhm. Ovi gaypederski Lesini modeli

kostaju tri komada kao dva s tom *VA matricom. Cijena ime je 600kn visa, dakle. Hm. Zaista bi trebao nasaditi par monitora koje bih zelio na stol pa isprobati, nema druge.
Citiraj:
Autor Lesa
Popularnost wide modela je vezana najvećim dijelom sa puno nižim cijenama nego 4:3 modeli. Iz jedne staklene ploče da se izrezati puno više wide panela nego standardnih, što smanjuje i proizvodnu cijenu i smanjuje troškove, što se uostalom i vidi po, nekad čak i smiješnim, cijenama wide monitora većih dijagonala.
|
Zanimljivo. Ja ne mogu gledati u te wide monitore nikako...
Citiraj:
Gledaj da će se kroz koji mjesec pojaviti i 22" Wide monitori za 1499kn, što je usporedivo sa 19" standardnim monitorom.
|
OTOH, za ovu cijenu cu se prisiliti da gledam u tri 22" wide monitora!
Bas su homoseksualni, hvala ti. Meni, Visageu i Fleksu druzenja uz salicu toplog kakaoa od sojinih pahuljica nikada nece biti ista. No cudi me ovo:
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=960BF&x=0&y=0
Citam pozitivne reviewove. Moram samo vagnuti - dva "bolja" sada pa jedan (ako ih bude) kasnije, ili tri ta Zmazunga... Hm...