Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 23.02.2004., 11:44   #973
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking

Citiraj:
Originally posted by Isus
Za koji dan reci ženi da si "shvatil" u čem je problem jer da si se ponašal ko tinejdžer neprikladno za obiteljskog čovjeka, da je njezina reakcija bila razumljiva, doduše tvrda i radikalna al da polako uviđaš da je jedino tak moglo biti.

Nemoj se sam posipat pepelom neg se zatrpaj ko Pompeji, počni familiju furat na "obiteljske" vikende, malo po Sljemenu, malo po Sutli, pa obilazak Kumrovca uz razlgledavanje rodne kuće druga Tita- ups krivo vrijeme, ovaj mislil sam Velkog Trgvišća di je je Francek rojen- ups opet krivo.... a sjetil sam se odlazak u Trakošćan malo po Zagorju i tak sve poamlo buš ju uvjeril u to da si se promijenil da si shvatil i tak malo po malo si ko nagradu kaj si bil dobar dobiješ malo kompa. Buš fini i dobar i buš ju smekšal.

Pompeji su malo ,kulike meni pepela treba......srecom vrijeme radi svoje,malo bu potrajalo,tja.....al se nadam da nebum moral ijti bas u ekstreme....ono za rasprodaju il doniranje..(ma preskrta je ona da bi nekaj mukte dala,tak i tak nemrem dobit ni pol od onog kaj sam platil ...pa... ,nek onda ostane..za decicu i za fotkic il digi-digi kamericu spojit..

peseka poslikat i stavit ga ko Wallpaper gore...mam bu lakse..

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote