Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 23.02.2004., 11:35   #970
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by mitzek
,joj joj Jelc moj dragi,pa znas kakvog vraga imam doma,to ti kod nje se "pise" kak ratni zlocin i ne zastarjeva tek tako lako!!

sad bum moral lagano uvuc papke i obuti "slapice" ,a za moju ovisnost..pronaci lijek il neku drugu ovisnost!(recimo o sportu!!lolek! ,pak bu onda morti sretna? )..tesko braco,tesko..a i juniori su me Prodali... ...tja...kak si skrojis tak se i obleces!
Eh...kad je frka-treba mjenjati taktiku
Malo se smiriti,buci-buci,budu se i juniori predomislili kad postaneš "ozbiljan" otac i kad ih počneš malo muštrati, malo za školu...kak se to ponašaš, izlasci, džeparac...

A i za komp ima par fora
Kad se stvari malo smire-tak i tak si mi pričao da bi uzeo fotić ili kamericu.
To ti je uvjek veselje u familiji/dok im ne dosadi/, svi će se sa tim zajebavati a na kraju krajeva i slike ili video po prirodi stvari moraju završiti na kompu

Dakle-izvršićeš "prenamjenu" kante
Bože moj...slikice treba pregledati i eventualno obraditi,video treba prebaciti, obraditi i zapržiti na DVD.

Jebagavrag...pa mala ti bude još malo nastupala-sad je prava prilika za takvo nešto.

Daj si malo mašte i iskoristi taj komp za nešto kreativno a ne samo za benchanje
Bit ćeš i ti sretan, a i ženica te ne bude tolko zajebavala kad ga budeš koristio za nekaj pametno.
A da ne spominjemo da je uvijek korisno nekaj novo naučiti.

I uvijek si možeš u pozadini malo otvoriti net
Jelc je offline   Reply With Quote