Ne igram se, ali ista stvar mi se događa s mišem u windowsima... Ponekad mi radi točno to... nije to do miša... problem kod sebe pripisujem neoptimiziranoj visti i itunesima, koji baš kao što je već rečeno, opteretiju proc povremeno na 100% pa jednostavno setpoint ima problem s procesiranjem podataka budući da je proc u full loadu... nije to ništa strašno, ali eto, mana bežičnjaka... mislim da je to kod većine bežičnih miševa... još ako imaš i bežičnu tipk to su dodatni problemi... žica je žica, ali meni ne smeta...
Problem se može smanjiti s novim setpointom i sl... prati si pod kojim ti je opterećenjem proc za vrijeme tog trzanja, ako je na 100% to je to...
Iako, MX rev je sklon svakakvim problemima koliko sam čuo.. problemi s punjenjem, connectom, pa na kraju i ovo... ali svejedno, miš rula....
EDIT:
I još nešto... tome štekanju definitivno doprinosi to što je komunikacija miš-komp obična RF, a ne bluetooth... recimo imao sam mx1000 bluetooth miša, i tipk mx5000 i dinovo edge i nikad, ali baš nikad nije bilo takvih kašnjenja dok npr. kod frendove mx3200 je bilo svega...
Ne kužim zašto Rev nije bluetooth, ali šta sad, ne može biti savršen...