View Single Post
Staro 09.11.2007., 20:31   #15
eluminer
Premium
Moj komp

eluminer's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ne igram se, ali ista stvar mi se događa s mišem u windowsima... Ponekad mi radi točno to... nije to do miša... problem kod sebe pripisujem neoptimiziranoj visti i itunesima, koji baš kao što je već rečeno, opteretiju proc povremeno na 100% pa jednostavno setpoint ima problem s procesiranjem podataka budući da je proc u full loadu... nije to ništa strašno, ali eto, mana bežičnjaka... mislim da je to kod većine bežičnih miševa... još ako imaš i bežičnu tipk to su dodatni problemi... žica je žica, ali meni ne smeta...

Problem se može smanjiti s novim setpointom i sl... prati si pod kojim ti je opterećenjem proc za vrijeme tog trzanja, ako je na 100% to je to...

Iako, MX rev je sklon svakakvim problemima koliko sam čuo.. problemi s punjenjem, connectom, pa na kraju i ovo... ali svejedno, miš rula....

EDIT:

I još nešto... tome štekanju definitivno doprinosi to što je komunikacija miš-komp obična RF, a ne bluetooth... recimo imao sam mx1000 bluetooth miša, i tipk mx5000 i dinovo edge i nikad, ali baš nikad nije bilo takvih kašnjenja dok npr. kod frendove mx3200 je bilo svega...

Ne kužim zašto Rev nije bluetooth, ali šta sad, ne može biti savršen...
eluminer je offline   Reply With Quote