Danas sam kušao malo plexi. Neću vam do kraja reći što radim ... pogodite
Ploča je prije svega obljepljena krep selotejpom koji je tu u svrsi žaštite od grebanja, te je dobar za vući oznake.
ubodna pila s potenciometrom za brzinu vrtnje tj uboda = 89 kuna bauhaus.
s njom dobite i sitnu pilicu koja je pogodna za plexi. Potrebno je piliti na najmanjem broju uboda jer se tako pila najmanje grije i ne dolazi do topljenja plexija.
šestarom sam povukao "zakrivljene ćoškove"
i otpilio ih ubodnom
nakon toga je sljedilo šmirglanje, jer ja nikad ne režem na crtu već uvjek malo izvan kako bi ostavio mjesta za šmirgl finiš koji je dorađeniji.
nakon oznaka za rupice načeo sam plexi klinom - bilo bi šilo bolje, nisam ga imo pri ruci, kako bi napravio mali utor za borer.
nakon odljepljivanja trake, počistio sam rupice nastavkom za dremel - štapić koji je ko šmirgl na kraju, rukom
Da biste dobili "mlječni" look plexija ili ti "zamućeni" potrebno ga je pšmirglati jako finim šmirglom...
mmmmmm, yummey ispod njega sve djeluje "mekše" on ko da baca "blur" filter uživo. zakon. totalni sf mi je ovo.
i jeste skužili o čemu se radi?
hehe. maskica za sonik tower na kojoj če ići logo....
najvjerovatnije metalik sivom....
to je to za sad. nadam se da ću sutra naći frikin pilice za dremel u bauhausu, ubiti ne trebam pilice nego držače za pilice, nisam to nigdje mogo nać u gradu, te ću u bauhausu kupiti tanki plexi da vidim kako se on savija, pa da probam složiti maskicu za pod i top kante.
Pozdrav!!