View Single Post
Staro 08.11.2007., 02:37   #56
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
ja se sjecam da je netko od pcekspertovaca rekao kako je problem pisati istinu u clancima jer onda onaj tko je poslao hw vise nece slati na testiranja. pa se onda malo "savija"

sad necu reci da je tako i s bugom, ali otkad sam to cuo izgubio sam svako povjerenje u casopise. pogotovo kada vidim reklame preko cijele stranice.

onda kako Ovca kaze udare bombasticki naslov "testirali smo 120 grafickih", a opis se sastoji od onoga sto mozes procitati u opisu proizvoda na stranici trgovine. Istina ima i podatak o 3dcmarkovima za koji ljudi na ovom forumu govore da neznaci nista jer je to cista sintetika, a u ostalom to je najmanji problem za naci na netu.

nekupujem casopise otkad imam adsl, jer mogu sve pronaci na netu, citam tocno ono sto me zanima, reklame trpim i na netu, ali makar ih mogu ubiti s adblockom. dok casopisebi trebao placati da bi gledao reklame. A ako stranica na netu sta vrijedi tu i tamo kliknem na reklamu da pomognem. razumijem casopise zasto imaju reklame, ali necu ja placati za to da procitam ono sto ima i besplatno na netu.
Kako je netko vec gore rekao casopis bi trebao sluziti za edukaciju, a ne kao katalog. da se razumijemo nekazem da je cijeli casopis katalog, ali trebalo bi se vise posvetiti softwareu, problemima ljudi koji imaju komp, tips'n'tricks, a ne samo napisati novo je ovo, novo je ono, i onda manje vise prepisati PR s neta. na to su ljudi vjerojatno mislili kada su rekli da se dosta toga prepisuje.
raf je offline   Reply With Quote