View Single Post
Staro 05.11.2007., 13:37   #800
Antonic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Evo da se i ja oglasin

vrijeme je prije 2-3 godine. kupija mi je ujac komp u HGspot. i sad zeli podatke koje je ima na disketama prebacit na hard. E sad. Neke cita a neke nece. Ono recimo pola. Ja uzmem diskete i kod mene cita sve. Odem kod njega na posal i cita sve. Ja kazen, pod garancijom ti je odnesi nek ti zamine floppy. Ujna odnese komp i kazu joj da je sve ok, da diskete ne valjaju. Ja je vratim i nek zamijene. Oni je vrate i kazu joj da floppy radi i nek neko ko se razumi njoj objasni da je sve ok.
Onda meni padne mrak na oci. Uzmem comp i ja i prijaatelj u doticnu firmu. On ubaci disketu ispred mene i sve radi. Ja mu objasnim da neke ne rade i da me ne ***e jer da smo vec 3 put tu.
On kaze da kako ne radi. Ja kazem da ne znam. A on ce, pazi sad, da ni on ne zna puno stvari pa da ne pita. .... Eeeeeeej
poludija... izgubija se... onda je bilo pickaranja spominjanja cjelokupne rodbine, cak sam ga tija dovatit preko pulta....

Onda kad je vidija da sam se izgubija je zaminija fakin floppy i reka mi da cu vidit da i dalje nece radit te iste diskete.. naravno radile su bez problema.

P.S. sad kad sam pisa ovo i svega se sitija opet mi je tlak skocija

Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 05.11.2007. u 13:38. Razlog: P.S.
Antonic je offline   Reply With Quote