View Single Post
Staro 05.11.2007., 03:39   #190
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova

kome vjerovati?
neznam kaj da ti kazem ja nebi vjerovo nijednom ni drugom nego bi instaliro everest i usporedio vrijednosti iz sva tri programa pa vidio koje su najrealnije

nevjerujem programima zato kaj ti je ovaj speed fan izbacio masu krivih podataka
oni svi naponi dolje (na to se nemoj opce obazirat jer da je to tako nakon sastavljana konfa bi ti radila čitavih 10 sekundi)
senzor koji mjeri temperaturu negdje oko socketa (Core) ti je 66C sto je nemoguce to bi ti trebalo bit 10ak C manje od tempa jezgri
Core0 i Core1 iz obadva programa su moguce temperature pa to iz everesta saznaj ako ni to nepomogne onda stavis prst na cooler i razlika izmedu 27C i 42C se da ljepo osjetit) i sto se tice jezgri sumljam da su ti obadvije iste temperature min razlika bude 2C a moze bit i do 6-7C. nekako mi je sve to sumljivo
Hdd temp je ok
temp 1 ako se radi o chipsetu je ok
temp 2 je ok

daj vise informacija jer ovako neznam ni sto ti opce zelis saznat (sto ti je temp1 i temp2 kakvi su ti cooleri na dodir itd.....)
nisam znao sto tocno hoces pa je zato i odgovor ovak opsiran al nadam se da sam ti bar malo pomogo

ako ti se vrijednosti iz sva tri programa nebudu poklapale onda bi moj savjet bio da vjerujes everestu jer sam ga ja imo na 10-ak konfiguracija do sad uvjek je s njim sve bilo uredu
nekoristim bas coretemp i speedfan pa ak sam nekaj fulo nek me neko ispravi

evo imam i ja pitanje kak SpeedFan prepoznaje koji cooler imas? jel to negdje sam odaberes il kak??
Yoman je offline   Reply With Quote