evo, za prvi post dah si malo truda
element - zbog kompaktnosti i homogenosti završnog proizvoda. takodjer, vanjski frejm iliti kuciste ce biti na kraju 90% od jedne plohe. moram priznati da me i ova zelena hice na organski, ne znam zakaj
entourage - po google definiciji: 1.: A jouster’s support group in the arena's recet mostly comprised of an arena coach and personal trainer 2.: cortege: the group following and attending to some important person. mislim da ti je jasno zakaj ovo. tvoja vjerna pratnja, support i glavni tool
HX-01 - prema Start Treku: NX=Navy Experiment, ovo je HX=Home Experiment. gle, moro sam stavit barem neku referencu na Star Trek. em kaj je SF, em kaj je ST!!
chimera - iz dictionary.com (osim definicije mitskog bica): an organism composed of two or more genetically distinct tissues, as an organism that is partly male and partly female, or an artificially produced individual having tissues of several species. opet ja brijem na organski... :-p
un1que - mozda malo infantilno s ovim brojem umjesto "i" al dobro za promociju
unbound - kao sto je i kreativnost koja te vodila za stvaranjem ovog lepog kucista
distinct - zato sto je kao G5, ali samo "kao G5". ti si ga radio, sam ulozio svoje ideje u to i stvorio slican, ali razlicit produkt
svako ime osim HX-01 je vodjeno idejom da odgovara logacu, jer logac moze biti "e", ali i "c", "u" i "d". mislim, moze bit i "a", al mi nis na "a" ne pada na pamet