pojavio mi se jedan vrlo zanimljiv problem, barem mislim da je problem i ako možete pomoći bi bih zahvalan...nedavno sam zamijenio xp s vistom da isprobam taj famozni dx10 pošto grafička od dana kada je kupljena nije vidjela dx10 materjal...uglavnom, nakon za***avanja sa svim živim i neživim driverima i ubijanja one nesretne user control "ideš mi na jetra s pitanjem da li želim to pokrenuti" aplikacije uspješno instaliram sve žive i nežive drivere, zakrpe, hotfiksove i ko zna što...i taman kada sam se poveselio da sve radi čujem klik kao da se disk resetirao...
pošto je bilo 4 ujutro, mislim sanjam i odem krmiti, drugi dan dignem sustav i skužim da na random, u razmaku 1-5min se desi restart diskova, od jednog do 5, ovisno kako kada, jedini disk koji ne resetira je primarni, znači radim, igram se, gledam filmove i samo se začuje klik kao da se disk upali, zvrlj,zvrlj ka da se inicijalizira i nema poruke nikakve, ne zbrejka ništa...tako da sam stvarno zbediran i neznam dal to vista namjerno neku debilanu radi? sa xp-om nije bilo nikakvih klikova...svi diskovi su prema smart diagnostici ispravni...
trenutno sam jako zbunjen i ako mi možete pomoći bio bih zahvalan
pozz