View Single Post
Staro 01.11.2007., 17:36   #11
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
a bubba ako ti neznaš, tko će znat....
Znam ja za sve - osim kako to dobiti doma skoro pa besplatno.

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Ne vidim nacina na koji bi bilo kakav boot ROM od bilo kakve mrezne kartice bio sposoban kontrolirati BIOS...
Obicno treba dodatnih mikrokontrolera i cuda, no rekoh, mozda se nesto promijenilo od zadnji put kad sam se igrao s time...

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Ima.
Izgleda da si previdio dio "u kucnoj radinosti" sto je != masini s 10000 procesora i kolicinom RAM-a s prefiksom koji se rijetko koristi!

Citiraj:
Eno na h.c.h., u pravilu treba specijalizirani HW jer je bitna integracija s BIOS-om. To su u biti posebni moduli s LAN prikljuckom, nije samo LAN adapter.
Znam da su posebni moduli/kartice ali rekoh, mozda ima nesto za low end masine. Ahh, tezak je zivot...

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ziher mu ovo treba jer mu se ne da preštekavam monitor ili kvm svič kad hoće promijenit boot order na mašini u špajzi
Otprilike.

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Pa nije bas nenormalno, to se danas sve vise trazi jer je jako korisno, posebno na kriticnim sustavima. A gdje mu treba ne znam, sigurno ne doma, bit ce da nekom nesto slaze.
Da nekom slazem, znam sto bih mu uzeo, jer ne bih placao ja, nego osoba koja to uzima.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote