View Single Post
Staro 01.11.2007., 16:07   #18
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor drupci15 Pregled postova
evo nortonov "duh casper" radi ko beba, znaci ovako slozit jednu masinu do kraja, ghostom napraviti image (nekoliko komada) i rokaona 0-24 adminskog posla pa da vidis...... tj dvoje admina bi rokalo image na masine, a dvojica ubacivala iste u domenu, i naravno mijenjala computer name....... sad sam probao na virtualkama i radi ko od sale......
Ako imas vise modela masina, napravi image na najnovijoj i probaj to iskrcati na starije (svaki put ghostaj ponovo). Time ces dobiti jedan image za vise masina.

Citiraj:
Autor drupci15 Pregled postova
e sad jel se ikako moze simulirati (neki link izmedju dvije poslovnice) na virtualkama..... imam 3 kompa koja su u lan-u na zyxel prestige 600 routeru
pa jel postoji nacin da se to ikako simulira (jel mi mozda nesto treba) po mojem jos jedan router i nekakvi hub.... pa bi ova dva kompa s virtualnim xp-ovima glumila dubrovnik a komp sa virtualnim ad-om, dns-om, dhco-om i par xp-a glumio zagreb, tako da mogu opisati postavke svih os-ova i konfiguriranja istih...

ajd jos to pa u ponedjeljak po diplomu...

Tehnicki bi mogao, ali ne vidim smisao. Ako dole imas domenu, to je komad kolaca.