Pozdrav. Danas sam napravio testnu traku (od oštećenog lima) kako bi vidio od kuda da počnem assembly.
nažalost ono što sam zaključio nakon umetanja je veliki broj problema.
zanemarite to što su noge malko raširene, to je traka malo veća kako bi se sama držala za potrebe testa.
1. problem pravog kuta
Nisam uspio ručnim savijanjem dobiti apsolutni oštar pravi kut - to će pogoršati situaciju da traka ide s unutarnje strane lima noge a bočna stranica s vanjske. između ću dobiti prazan prostor i to je neprihvatljivo.
onda je tu problem kod assemblija što je sve pomično i neznam od kuda bi počeo:
2,3 noge su pomične u odnosu na same sebe jer su "otvorenog tipa" znači mogu se širiti i skupljati i micati gore dole
4,5. noge su pomične napred nazad i lijevo desno u odnosu na kućište
Dakle t ošto je sve pomično me prilično ***e jer nemam 1 fiksni element od kojeg bi počeo.
sve to skupa me navelo na odbacivanje ove metode i uzimanja nove.
1 lim down, 5 more to go
prije nove metode evo još par fotki u kojima stvar funkcionira ovakva kak je.
I na kraju novi pristup, za koji ne znam da li je izvediv bez šarafa, al ako je onda će to biti najčišći i najfiniji

moram istražiti to. ubiti potrebno je saznati da li mogu nečim ekstra čvrsto ljepiti lim na lim i lim na kućište.
ovo je dakle novi pristup - što je i orginal mekov također, kojeg sam se bojao na početku zbog toga što je moj lim slabiji od origigi macovog. pa sam ga htio dodatno učvrstiti onim savijanjem pravih kuteva što sam i uspio. al kad nemogu fino oštro savinut, a picajzla sam i loš finiš bi me samo živciro da ga vidim na stolu.
dakle ljepio bi cijelu ljevu stranu kućišta na ove noge u jednom komadu a na završetke nogu- desno bi lijepio L profil koji bi držao kućište s te strane.
ako neko ima koju pametnu rado ću saslušati