Poštovani g. Mitzek
Bilo mi je zadovoljstvo s Vama surađivati na više projekata vezanih uz poboljšavanje informatičkih sustava. Obzirom na tu uspješnu suradnju pristao sam i na unapređivanje Vaše mrežne infrastrukture.
Kako smo u nekoliko telefonskih i osobnih kontakata naglasili, prijeko je potrebno da Vaše hardverske resurse prilagodite novim uvjetima. Tako uz postojeće konfiguracije trebate sastaviti i dvije nove po specifikacijama koje su dogovorene, te postaviti kablove po Vašoj lokaciji. Uz te zahtjeve, već je ranije dogovoreno da morate imati i tanjur za kotlovinu čiji promjer nije manji od 110 cm te pripadajuću količinu svinjetine, teletine i lovne divljači, dovoljnu da se nahrani vod izgladnjelih informatičara. Dodao bi i to da omjer mesa i trave ne bi trebao biti manji od 50:50 u korist mesa jer trava nije hranjiva kao svinjetina te naš tim ne bi mogao odraditi posao na zadovoljavajućoj razini zbog nedostatka koncentracije.
Vrlo mi je žao što se do sada nismo mogli usuglasiti o važnosti kompatibilnosti Vaše opreme sa našim zahtjevima. To je vrlo bitan čimbenik kašnjenja sa početkom projekta. Imajte razumjevanja kako je Vaš lokacija na vrlo nepogodnom terenu te je sam dolazak tamo pravi poduhvat. Samim dolaskom na lokaciju, toliko bi izgladnili da se ne bi mogli koncentrirati na osposobljavanje mreže.
Iz više smo izvora čuli da ljudima koji i uspiju doći do Vas, niste voljni ponuditi ni kiselo zelje te nismo voljni dolaziti do Vaše lokacije bez čvrtog dokaza da ste ispunili sve naše zahtjeve.
U očekivanju daljnje suradnje,
dr. sc. Rak
Specijalist informatičke maglovitosti i
uzaludnog trošenja resursa