Citiraj:
Autor killerbee
|
Ti očito ne znaš da se modanje radi isključivo iz gušta. Proces je taj koji je bitan, ono da te nešt fura, da nemreš spavat jer smišljaš kak prevazič određeni konstrukcijski problem i sl. a tek na kraju dolazi produkt koji je šećer na kraju.
a radije bi kupio origigi mac kućište kad bi već kupovo umjesto tog shrota :P
BTW. kao što sam obećo, nabavio fotić te zamjenio fotke+ metno velke na klik... updejt u tjeku
ovo je dakle početno stanje limova koje treba obraditi - skoro ko iz dučana lol.
prvo ide čekić- ja imam drveni a trebo bi gumeni kojim se izlupaju grbe.
onda nastupa ova alatka - 219kn pevec
nakon nje su limovi već solidniji onda ide ruka-šmirgl da poravna i napravi finiji scratch. kad sam lim zašmirglo, izrezo sam ga na mjere flexericom, obradio rubove turpijom i šmirglom, te savio rubove koje ću šarafiti u kućište - 90 stupnjeva. nakon toga je išlo pravljenje rupe unutra opet fleksericom.
sad još samo preostaje obraditi unutarnje rubove turpijom i šmirglom i saviti ručke na neku cjev - npr cjev od usisivača sam ja koristio. primjetite oštećenje na limu - to sam ja tak namješto da oštečenja budu tamo di se ne vidi - npr ovo je donja noga i oštećenje će biti na okrenuto na stol
to je druga noga u nastanku i nemam fotke svih faza jer sam se sad vratio s fotićem a nju sam počeo jučer...
evo i za kraj sneak prewiev kolko precizno radim rupice za prednjicu
to je to za sad.
*molim feedbak - ukoliko mislite da ja to saljem predetaljno il premalo detaljno recite mi jer ovo prvi put radim - mislim na log.
hvala svima na konstruktivnim prijedlozima i korisnim informacijama.
pozdrav i do sljedećeg puta...