Fakat da pop....š. Šta su to idealni uvjeti? Mislim baš me zanima što bi odgovorio da se nađe npr. na sudu. Najgore mi je kad te neko zezne i onda te još pravi budalom. Po toj logici možemo napisati da svi USB uređaji imaju transfer 480Mbps, SATA2 diskovi 3GB -naravno u idealnim uvjetima. Naš narod se oduvjek kužio u nogomet i politiku. Ja bih dodao i informatiku. Znam tipa koji je kupio isti stik, hvali se brzinom, a baš me zanima dali je skužio da su ga zeznuli(ili možda ima idealne uvjete). Trgovci su shvatili s koliko pametnjakovića imaju posla i opleti. I kad skuži da je spušio zbog svog ega neće priznati. Kod nas se može napisati što hoćeš ,a zatim dok ide-ide, pa kad neko skuži još malo dok ide-ide, a ako je već velika frka onda napraviš kako treba i nikom ništa. Koliko je samo ljudi kupilo HDTV bez mogućnosti spajanja ijednog HD uređaja ili ,još bolje, sa HDMI ulazom i rezolucijom koja nema veze sa HD. Ovaj stik se prodaje i u jednom našem renomiranom dućani u kom rade ljudi koji nešta znaju o informatici. Sumnjam da im nije palo na pamet da istestiraju ovaj stik jer ,ako se ne varam, ovo je "najbrži stik na tržištu". Al oni ga i dalje prodaju. Prije par godina Jantec napajanja uništavala su računala, izazivala požare i uredno se prodavala. Zarada iznad svega. Sorry al ovakve mi stvari stvarno dignu tlak pa se moram izjadati.