Citiraj:
Autor domy_os
Ako je kupljena u Ve-milu ili HGspotu u Rijeci, prihvatit će ti je i ovdje u Osijeku jer je ista firma.
Nemoj odmah sve svaliti na prodavača, možda je i pošta kriva. Većina vas vjerojatno ni ne zna kako oni postupaju s paketima po skladištu i slično. To se šuta, baca, gnječi,... Najmanje jednom tjedno idem u poštu po pošiljke za firmu i svega sam se nagledao tako da, ako nije kako treba zapakirano, djelomično je kriv prodavač, a i pošta. U kutiju u kojoj se šalje treba potrpati što više zračnih jastučića i napisati VELIKIM slovima da je lomljivo.
|
bio je zalman gore sta ako skuze da je skidan hladnjak stock??? i naravno neuvaze mi,saznao sam da je taj lik koji mi je prodao grafu (na forumu John_Doe) radio experimente s njom voltmodao i takva sranja sa svojim prijateljom isto s forum tbredom.ja mislim da njemu nisu priznali garanciju pa je meni uvalio grafulju sprzenu
ajd ako netko zna,kada odneses grafu u hgspot i ne uvaze garanciju.jel vrate ti vrate garantni list i racun uopce ili lupe zig nekakav da je bila grafa kod njih i nije priznata garancija?