Citiraj:
Autor maxxp
a što se tiče da je fortron tiši od codegena, hm, ja to codegen napajanje ni ne čujem  najviše (i jedino) čujem kuler od proca, i ispred harda vent, ako se sagnem i prislonim uho na njega
Codegena moraš čuti, nije baš oličenje tišine. 
Mora da ti je izdahnio vent u napajanju.
|
stavio sam fortrona u komp. mrviiicu mi djeluje glasniji nego codegen napajanje prije (ono je isto imalo 12cm vent, a to nije mala stvar

)
ali, fortron je
duplo teži
ovo pokazuje everest
ovo speedfan
ALI OPET GREŠKA U NERIJU, kad snimam dvd preko samsung sata snimača 203N, benq snima bez problema.
mislim, super... ili je nešto drugo ili je ovaj snimač otišel kvragu. što bi mogla značiti greška u neriju, RESET OCCURRED
EDIT: hm, ne znam kaj da velim osim da mislim da nije bilo do napajanja, nego do faking nero
kopam ja po netu, i forumima kad naletim na ovaj post
---
29. May 2005 @ 23:53
My quick and easy solution to the Nero "reset occurred" error is as follows. Try and see!
In Nero goto Recorder > Options > uncheck "DVD high compatibility mode" and leave everything else the same. Happy burning.
---
ok, dam mu priliku. i vidi vraga, nasnima dvd bez problema.
samo što nije u gornjim opcijama tako, jer je star post al ise dvd compatibility može isključiti u nerotu, na zadnjem prozor gdje je burn gumb, tamo se klikne na OPTIONS - i makne kvačica sa dvd high compatibility...
riješen problem snimanja dvda.
e, sad, probat ću vratiti tv karticu i zvučnu u komp (i kasnije sa starim napajanjem) pa da vidim što je u biti bilo