View Single Post
Staro 27.10.2007., 12:08   #9
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Kupio sam novo napajanje,izgleda da nije bio problem u njemu, događa se ista stvar. Napajanje je LC power 550 W iz Linksa, dosta povoljno a po recenzijama sa neta i kvalitetno. Uglavnom, grafička je bila previše overclockana, i samnjio sam nešto sitno taktove i sad radi bez greške.

Ali jedna me stvar muči.

Nekada davno sam imao Voodoo karticu, pa sam prešao na Nvidiu, i do par dana 6600 gt je odlično radila. I kad bi se klokala preko granice vidio bi artefakte a ne bi se gasila (sve sa Codegen napajanjem ). I sve su te kartice imale neproblematične drivere.

A sad neki katalisti. Pa koje je to smeće! Ne mogu se načudit koliko je to u Nvidije bolje. Triba im po ure da se pokrenu i nemaju ni blizu opcije kao Nvidia. Onda sam ih maka i stavio Ati tray tools, ali sa njima mi se dižu windowsi jako sporo, odnosno kad dođe do desktopa treba im preko deset sekundi da se loadaju, ako ne i više. Je li se može klokat grafička preko nekih registry keyeva ili nekako ručno, bez tih programa, pošto grafička,bez obzira na katastrofu od Atija i katalista ima ipak jako zadovoljavajuće performanse u igrama, koje dosta rastu overclockom.

Samo zbog oviha katalista sumnjam da ću ikad više uzet Ati, Nvidia is the way.

Možda samo meni smetaju, ne znam kako vama, ali sam razmažen sa Geforce-om
Roso je offline   Reply With Quote