View Single Post
Staro 18.02.2004., 23:56   #13
D u C k
Premium

D u C k's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Originally posted by LorD ClockaN
Kao prvo, ako želiš da ti ova 2 venta koji upuhuju i ispuhuju zrak imaju neki efekt onda zatvori bočnu stranicu.

Kao drugo, ako ti je CPU stabilan na toj freqvi i na toj temperaturi onda ne traži novi cooler. To je odlična temp s obzirom na tvoj overclock i voltažu. Prva liga
Pozdrav svima, evo vec vas duze vrijeme citam i pratim, pa da se napokon i ja pridruzim. Ovo je ujedno i moj prvi post. Sto se tice gore navedenoga, mislim da temperatura bas nije odlicna i nije prva liga, jer 56 stupnjeva...
To sve govorim zato sto imam identicnu opremu u svom kompu. NF7, Falcon Rock II i Bartona 2500+ zakljucanog
A temp. mi je od 38 do 45 najvise kada ripam DVD onda se popne. Jedino da mu cooler nije dobro sjeo ili da mu je krivo pasta metnuta. Istina da sam ja malo improvizirao jos na svom cooleru, stavio sam jos jedan na njega... al opet je 56 stupnjeva previse. I jos moram napomenuti da radi na 1.65V, tj. da je sva voltaza po defaultu u biosu. Ocito mu dobro ne ocitava sonda ili greska u postavljanju coolere.
Pozdrav svima
D u C k je offline   Reply With Quote