Citiraj:
Autor lawz
ja sam tipa zvao ,kaze on da je njemu radila perfekt,onda laze vjerovatno...kaze da se mozda u posti pokidala,nemoguce da se skurila u posti...znaci prodao mi je neispravnu graficku
|
Moguće da je skurio memoriju overclockom. Da je skurio GPU (ipak je na njemu zalman, pa je to teže), ne bi radila, a sjećam se da su mnogi koji su imali 9800 kartice nakon nekog vremena počeli primjećivati artefakte, jer memorija nije bila hlađena, a bila je tvornički bijesno overclockirana. Ista stvar je vjerojatno i kod tebe. Prijavi tipa na dobri/loši trgovci, da barem drugi znaju na koga treba paziti.
Citiraj:
Autor FERRYS
krivo sam se izrazil kad sam rekal da je skurena. Iako može bit da je i prije bila neispravna najvjerojatnije je oštećena u transportu , pogotovo ako je transportirana s zalmanom gore. Zato sam i rekal da skineš cooler, očistiš pastu i dobro pogledaš jezgru da nema slučajno oštečenja...
|
NE znam-osobno sam imao i zalmana vf 700 i vf 900 i prilično dobro nasjedaju na jezgru, pa ne vjerujem da je došlo do kakvih ozbiljnijih oštećenja. Nadam se da nije kartica došla s ježičcima na memoriji, pa da su neki otpali i razmazali pastu po elektronici i uzrokovali kratki spoj. Kako ti je kartica bila zapakirana?