View Single Post
Staro 25.10.2007., 19:16   #239
konj
Premium

Datum registracije: Oct 2005
Bas su mi dragi ovi sto brane prodavace

Evo da spomenem svoj slucaj. Nedavno mi krepala 1950 xt. Bila je placena prije pola godine ~1950kn. Odnio je u hg-a i normalno nemogu je popraviti . Uglavnom 1950 XT nemaju niti je mogu nabaviti. E sad dali je mozda 1950pro slicna mene ne zanima. Ja sam platio da imam 1950 XT a oni je nemaju. Dakle rekli su mi biraj iz cjenika ili uzmi lovu. Posto sam bio nestrpljiv a oni nisu imali nista slicno na lageru uzeo sam novac i otisao u linksa. I tu nema rasprave koliko ta kartica bi sada vrijedila jer tko je uopce taj strucnjak koji ce dokazati na sudu koliko ona trenutno vrijedi???? Da stavimo ovdje na forum procjenu mozda?? Ljudi ne budite smjesni, ako je tako po zakonu onda se tako to i rjesava na kulturan i civiliziran nacin. Njihov problem sto se 1950 XT prestala proizvoditi i mos mislit kako bi u zamjenu uzeo 1950 pro ili jos gore 2600xt koju mi je prodavac ponudio kada je cuo razgovor mene i servisera o tome sto da uzmem u zamjenu. Uostalom koliko puta sam cuo onu: " Ne drzimo to na lageru jer znas kako cijene toga padaju pa bi puno izgubili. Ako narucis doci ce za dva tjedna do mjesec dana." Ali cijela situacija mi je najsmjesnija sto neki brane trgovce umjesto da se mi potrosaci drzimo skupa. I bas mi je zao jednog vemila i hga kako ce prezivit od nasih reklamacija kada usporedim cijene u nas i vani.

I da naglasim da cijenim to sto trgovina postuje zakone iako je to s moje/nase strane smijesno. Ne sijecam se da mi je itko ikada rekao: "Svaka cast stari ti nisi kriminalac." To je jednostavno najnormalnija stvar da ne krsim zakon. Pa bilo prekrsajni ili kazneni.