Tema: Hitno!!!
View Single Post
Staro 18.02.2004., 17:33   #16
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by giga
Ma cekajte malo pa komp je novi kupljen u HG spotu pa necu valjda otvarati kuciste,pa ako je kupio proc na 1900+ onda bi trebalo pisati 1900+ i ne bi trebao niti ulaziti u BIOS trebalo bi biti vec sve namjesteno...temp mu je ok 45...
Bi vraga posebice kad je HGšrot u pitanju tak je bilo i meni. Pa mi je konj u servisu rekao jel netko prčkao po BIOSU? velim da nije ( i nije komp je bio star 1 dan) a on meni ak je onda ti ode garancija, sam kaj tipu nisam vratom zavrnuo. usput sam mu sasuo u facu kakvo je to testiranje konfe kad modem ne dela ( naime modem je bio izvučen iz utora jer je blokirao komp).

Ona usrana naljepnica se skida pomoću stolne lampe ili fena, pustiš da ju zagrije odlijpeiš ju pošteleš kaj moraš u Kompu zaljepiš natrag opet zagriješ i poravnaš - radi 100%.

Koji je proc dal Palominoili Tbred skužiš po naponu u BIOSu sve iznad 1,65 je Palomino 100% jer Palomino dela na 1,75 naponu.

Ak ti je važnan odnos ekipe radije Links, Kvark, Raj, a HGšrot zaobilaziti!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote