View Single Post
Staro 25.10.2007., 15:07   #754
destroyer
Premium

Datum registracije: Jan 2005
Holy priestovi nisu najbolji u single target healingu, nisu najbolji ni u aoe healingu, ali kad se zbroji sve skupa, priest je najbolji hiler...

Ima aoe heal, ima PoM koji je zakon, ima 2 single target heala, ima binding heal i sve to jako pomaze i ako se koristi maximalno, nema boljeg hilera...

Cak niti spec ne ovisi o dobrom healingu.. Shadow priest moze hilati vecinu heroica, pa cak i u raidovima kao pomoc u healanju (healao sam u Zul'Aman u shadow spec, shadow gear kao pomoc ostalim 3 hilerima jer je jako laggalo) uopce nije problem... cak smo imali shadow priest healera u karazhanu kao main healer ali je imao healing gear tak da nije problem..

A ostale klase nemaju sanse u offspecu healati nijedan heroic, a cak se i dvoumim dal bi mogli neku jacu normal instancu healati...

A ne zalim se ja da su shadow priestovi slab dps, jaki smo, ali samo ako znamo igrati... ja npr ne mogu protiv locka koji zna igrati nikako.. ako ja nukam, a on lagano dps-a, svejedno je puno jaci od mene... kroz jedan raid ima prosjecno 1200dps (damage per second), jedan hunter 1000dps, a ja s jakim nukanjem 950, na bossu se spustam do 800 jer previse mane kosta nukanje, a i SWDeath meni oduzima hp.... Ne koristim VE jer radi previse aggro, a nemam nista da mi smanji aggro (osim fade koji je privremeno) za razliku od mageova(invisible) i lockova s neznam kak se zove :P
Mogu ja jace dps samo ako pullamo 5 mobova koji se nedaju sheepati i svi su tankani i onda tab-dot pa odem do 1100...

blizz, gief more nerf to shadow priest!!!! we can do more damage than tanks!!!
destroyer je offline   Reply With Quote