View Single Post
Staro 21.10.2007., 20:36   #8
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Već sam ispreskako te controlere masu puta. Evo, vindouzi reinstalirani i to više puta. Zašto? Moram malo pojasnit povijest kompa. Prije par mjeseci su mi se shebali vindouzi (neznam više šta) a trebali su mi neki podaci pod hitno i ja stavio još jedne vindouze na D drive. Kad sam to napravio, preselio sam neke stavke iz registrija sa D na C. I proradiše mi vindouzi na c. Nije mi se dalo brisat ove na d pa su ostali tamo. Al me je uredno prilikom bootanja tražilo da izaberem koje vindouze hoću butat. I lijepo ja danas spojim particije u jednu, ubacim disk od vindouza, kliknem format c prije instalacije (i to ne quick nego potpuni), instaliram vindouze i voila, imam šta vidjet. Komp me pita koje vindouze hoću. WTF? Kliknem na druge - veli da ih nema, kliknem na prve - dižu se. Pošto me to biranje OS-a beskrajno živcira, ponovo ja ubacim disk od vindouza, opet format ali quick ovaj put. I opet ista stvar. Komp vidi dvoje prozore. I opet ja disk unutra, izaberem dugotrajno formatiranje i đubre mi nakon instalacije OPET nudi dvoje vindouze. Kako je moguće da on zapamti da su bili dvoji vindouzi nakon tri formatiranja??? I evo gledam dvd drive u my computeru. On ga uredno prepoznaje kao DVD-RAM uređaj što je nemoguće ako nisu stavljeni dvd ram driveri. A nisu. Bili su prije al ih je trostruko formatiranje vjerujem moralo izbrisat. Prža trenutno radi normalno i to bez sata drivera al je prilikom onih formatiranja bila nestala neko vrijeme pa se vratila. Lud sam. Pomagajte! Ne želim birat OS prilikom bootanja.

EDIT: Još da se nadovežem i da izjavim da sam totalni RETARD! Naime, prilikom izrade backup diskova, usred prženja mi je bila nestala pržilica i prženje je stalo. Ali, ja kreten u tom silnom mozganju koji k se događa, nisam kasnije ponovio prženje tog diska. I sad imam jedan dvd na koji je snimljeno 3,4gb ali nemrem do toga. Ima li načina da se iskopaju podaci s tog diska koji je prekinut u pol snimanja i nije finaliziran?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 21.10.2007. u 22:13.
fanATIk je offline   Reply With Quote