Neznam dal je ispravno ovo stavit pod hardverske probleme al eto, šta je tu je.
Problemi su počeli neki dan. Neznam točno dal kad sam ubacio mrežnu karticu u komp ili kad sam stavio novu pržu (SATA). Mada nije nužno da je zbog njih. Počelo je sa smrzavanjem kompa. Nasilno gašenje, reboot i onda problemi. Nekad dobijem poruku da identificira IDE driveove, nekad stane prilikom dizanja vindouza dok ona crtica trčkara po ekranu, nekad konačno uđe u vindouze, malo radi normalno pa se opet smrzne... Nekad radi al u sloumoušnu. Strelica od miša zastajkuje dok ju ganjam po ekranu, baš troka. Ponekad radi normalno ko da mu niš nije, kao sad.
E sad, ja bi puko nove vindouze gore da eliminiram hardverski problem. Al me zanima, kako sa sata pržom. Pošto komp nije vidio pržu dok nisam stavio SATA drivere. A moram instalirat vindouze da mogu stavit sata drivere. I još nešto; već dva puta prža je nestala iz my computera, pa sam pikao sata kabel u drugi utor pa ju opet prepozna. Za to vrijeme dok prža nije prepoznata, pritisak na eject gumb uzrokuje otvaranje ladice i trenutno zatvaranje. Ne možeš izvadit disk iz nje. Evo sad radi normalno i radi mi backup fajlova.
Znam da je malo konfuzno, al i ja sam trenutno.
Neki su mi rekli vindouzi, neki matična, neki prža.
Neznam, pomozite.