View Single Post
Staro 20.10.2007., 20:46   #5
mate89
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor nino5 Pregled postova
A to bi bilo? NHF ali tko zna umrezit 10tak kompova zna i postavit user acc i zastitu, ne?
joj meni kako mrzim ovakve odgovore, gle 10 kompova spojit u workgroup nije neki problem, u domain bi već bio(možda), u svakom slučaju molim te ako nemas sta pametno za dodat suti..

Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
pa stavis im da su guest na kompu zabranis im sve zivo i gotovo ? i
hvala na prijedlogu, probao sve (ili barem vecinu) win fora, ili nedovoljno opcija zatvaraju ili ih netko probije.. uglavnom jednostavno nisu dovoljne (mozda je stvar u tome sto jednostavno ne znamo dovoljno o svemu tome, al ionako nije da na ovome ja ili bilo tko drugi zaraduje tako da ne osjecam nikakvu griznju savjesti zbog neprofesionalnosti..)

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Ako ti treba za ono što ja mislim da ti treba , onda probaj Deep Freeze
Nakon restarta vrati sve živo na stanje kako je bilo kad si ga instalirao, odnosno podesio. Odlična stvar za internet kioske, igraone i sl.
i tebi hvala, probat cu, ugl. radi se o kompovima studentske udruge koji sluze da ljudi koji nemaju doma komp ili net mogu na njima ic na net i provjerit mail, napisat nesto i tako nista komplicirano, pa pokusavam nac neko zestoko rjesenje jer ima ljudi koji samo gledaju kako bi nešto s***ali, ako ništa bar bi si instalirali p2p program na sto nas carnet admin poludi pa samo izbaci net .. eto tnx
mate89 je offline   Reply With Quote