Kad sam tek dobio komp u 6mj, odmah sam prosao skoro cijelu Call of Juarez na full detaljima i sve je bilo super. Nakon cega sam dao komp liku da mi instalira antivirus i ostale gluposti radi neta. Formatirao je disk, stavio windowse xp pro (bili su xp home), uredno drivere, antivirus i sve ostalo sto mi je trebalo. I u pocetku nisam nista primjetio jer vecinu vremena provodim igrajuci COD na netu. Grafa se normalno ponasala.
No kada sam zelio ponovno zaigrati Call of Juarez, igra je redovito zamrzavala komp, izbacivala iz igre. A unutar same igre bilo je mnogo bugova (prozirno tlo ili predmeti postajali nevidljivi i sl). Oblivion ista situacija, STALKER cim izađem na otvoreno ponovno bugovi i zamrzavanje. Bioshock u pocetku je super (intro i pocetak igre), sve do prvog loadinga nakon cega bloka. Sada sam kontao da je mozda do drivera, pa sam ih promijenio no situacija se nije promijenila. COD2, Warcraft3 i slicne mi normalno rade, a sve malo zahtjevnije nece. U ostalim stvarima komp se ponasa normalno. Pa predpostavljam da je do grafe.
Jedan frend mi je rekao da mi je grafa previse slaba (tog nooba sam poslao u neku stvar), a drugi da je mozda problem u nekakvom konfliktu/nekompatibilnosti između komponenti (kako moze biti konfliku, a u pocetku je bilo sve ok ?!?)
Konfa je sljedeca:
MBO - Asus M2N
CPU - X2 4600
RAM - 2GB 800Mhz
VGA - Asus x1950Pro 256MB
Molim za pomoc, jer u meni sve vise raste zelja da bacim mf komp kroz prozor.