Citiraj:
Autor antrax
anita.. zaboravljas da se ovdje radi o 2 izvrsna monitora koje razlikuju nijanse prakticki za koje je upitno vrijede li 1000kn, to 1/3 cak! (malo ot-a: zacudila bi se kakvog se sve smeca od monitora da nac u nekim grafickim studijima, zalosno al istinito)
philips je izvrstan monitor za kojeg na zalost ne mozes sa sigurnoscu znati tocno sto ces dobiti, ali ni u svom "losijem" izdanju nije zapravo bitno losiji. Jesi li razmislio mozda o ekranu sa normalnim omjerom stranica, konkretno 200P7ES ili LP2065, oba zasigurno IPS, nesto skuplji od 200wp7es, al i dalje dosta jeftiniji od nec-a.
bez daljnjega da ako imas 1000kn viska i nece te refleksija smetat i ne smeta ti sto nema pivot ekrana i ostala podesenja postolja nec je solidan izbor!
|
Slažem se sa antraxom, ta dva monitora dijele nijanse u kvaliteti. Ja sam svoje Dellove vratio na garanciju pa sad čekam 2xPhilips 200P7ES. Javili su mi da im stižu kroz dva tjedna, pa napravim neki mali review. Što se tiče refleksije vjeruj mi da će ti smetat, ja sam isto mislio da neće dok nisam radio kod frenda na Xeroxu koji ima reflektirajuće staklo/foliju.