Po SPD-u, Ballistixi dolaze na CL4 i 2.2v, no to ti samo garantira da može raditi na dotičnoj voltaži od strane proizvođača. Znači dotična memorija ne radi out-of-box na 800 @ CL4, 2.2v, za to je potrebno se poigrati u BIOS-u, tj clockati. Def. bi bio kao i kod većine ploče 667 @ CL5, 1.8v.
Po pitanju procesora - moj E6750 može raditi na 3.4GHz na stock voltaži, tako da će i tvoj na 3.2GHz vjerojatno raditi na stock voltaži (1.35v) bez problema.
Kod blažeg OC-a, jedino te zanimaju voltaže procesora i memorije. No ako ideš na nešto žešće, trebalo bi se poigrati i sa voltažom NB-a i SB-a.
Nek te stabilnost i performanse oko djelitelja ne zamaraju, postavi ih onako kako ti najbolje pašu po pitanju clocka.
Koliko bi max išao proc na zraku? Pa eto kako si i sam rekao poželjno je imati neko kvalitetnije hlađenje, i pritom bi trebao ići jako fino, 3.8-3.9GHz stabilno, ovo dalje samo za bench i cjeđenje masti. Za primjer mogu navesti svoj proc koji na zraku stabilno radi na 3.8GHz, dok je max OC bio 4100MHz, sa vodom.
Memorija je također odlična po pitanju clocka, no željna voltaže. Moja je išla na 1000 @ CL3, 1250MHz @ CL4 i 1350MHz @ CL5.