Ja sam ponosni vlasnik jedne tvornicki krepane 2900xt i prezadovoljan sam s njom. Novom koju sam dobio u zamjenu, jasno
Sto se performansi tice, na temi o UT3 beta demou sam napisao da imam konstantnih 75 fps (radi vsync sa lcd monitorom), a ako uzmes u obzir da imam brisbane 4400+ na defaultnom clocku, to je vise nego dobro. Naime, proizvodjaci unreala u samoj igri reklamiraju Intel i Nvidiu, pa me veseli da se igram unatoc njihovim "upozorenjima".
Po meni je ovo genijalan komad hardvera na tragu legendarnim ATI-evim modelima 8500, 9700, 9800 itd. I sigurno ce potrajati kad su performanse u pitanju.
Sto se tice potrosnje i grijanja, da napomenem jednu stvar. Probali smo u servisu napraviti CF setup dvije Sapphire 2900xt na Seasonicu 500W (S12) i citava stvar na spomenutom brisbaneu radi bez greske.
E sad da ja pitam nesto one koji znaju vise od mene. Moze li se onaj Zalmanov hladnjak koji je predvidjen "samo za 8800" montirati na 2900xt? S obzirom da je referentno hladjenje pokradeno s nvidie

mislim da s time nebi trebalo biti problema, samo bih volio potvrdu te tvrdnje. Time bi smo rjesili problem turbine koja se povremeno ukljuci