View Single Post
Staro 14.10.2007., 11:27   #1
T0X1C
n00b

T0X1C's Avatar

Datum registracije: May 2004
D-Link 584T i hostanje igara

Ovako, dobio net u stan i D-link 584T od T-Coma, sve sam lijepo sredio, net radi super ali imam jedan iritantan problem. Cimer i ja smo u LAN-u i preko 584T idemo na net, sve radi super dok ne krenemo igrat Warcraft 3, problem nastaje kad na Battlenetu ja hostam igru i on nemoze uci (svi ostali mogu uci osim njega), njemu igra pise u popisu igara, ali kad krene uci u moju igru izbaci mu poruku da igra ne postoji. On moze uci na druge hostane igre samo ne na moju, u lanu nam sve radi ali to nije to...

Probao sam sve sto znam, firewallovi su nam ugaseni (i onaj u routeru) UPnP nista ne pomaze, namjestao sam i one Filtere ni to ne pomaze. NAT je enabled, kopao sam i po Virtual Serveru ali ni to nije pomoglo, u igri su namjestni drugaciji portovi (meni 6112 njemu 6113) ni to nije pomoglo, neznam sto radit vise.

Prije toga sam imao kombinaciju Kasde i D-Linka 604 i tamo sam se zezao ali je proradilo kad sam sredio portove, ovdje nikako da proradi, sve mi se cini da cu staroj maznut Kasdu a njoj uvalit ovo smece od 584T

Eto, ako netko ima ideju kako ovo rijesit samo pucajte, bilo sto
T0X1C je offline   Reply With Quote