View Single Post
Staro 13.10.2007., 14:26   #1
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Pomoc pri odabiru tipkovnice i misa

Bas si planiram uzueti neku finu tipkovnicu i misa. Ono sto zelim naglasiti jeste da moraju biti logitechove. Da kazem kako ne bih volio da su bezicni jer mi se bude isparznila bazerija dok se budem zabavljao i onda cu da poludim. A ako nekim slucajem bas zelite da mi preporucite bezicne stvarcice, onda to mora da radi tako sto ce da se jedna baterija od tastature puniti, a druga koristiti, tako kada se desi da mi se isprazni baterija (ili baterije) ja samo to zamjenim i nastavim dalje. Za misa isto to vazi. Mada, ponavljam, ne bih volio bezicne stvarcice. Poseban uvijet koji moraju ispunjavati jest da budu Logitech i da budu crno-sive boje jer ce mi kuciste biti crno, a monitor siv.
Umalo da zaboravim cijenu, ovako, cijena i nije bas odredjena samo dajte da bude neka normalna cijena, onoliko koliko bi normalna osoba mogla izdvojiti za tastaturu i misa. Do 300 kn, a ako bas za te pare ne mogu nista pronaci onda je gornja franica 400-450kn.
Inace, ako bas utjece na izbor tipkovnice i misa cime se bavim, reci cu da se bavim radom u photoshopu, igranjem igrica, surfanjem i slusanjem muzike. Zbog toga bi tastatura trebala imati precice, tipkice, za pojacavanje i smanjivanje tona i tako pokoji fazon. Mada to nije obavezno.

Gledao sam:

Tastatura: TASTATURA LOGITECH UltraX FLAT:
Mis: MIŠ LOGITECH ULTRAX B85 OPTICAL:

d^_^b je offline   Reply With Quote