View Single Post
Staro 13.10.2007., 05:50   #287
Pygm4li0n
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor nino5 Pregled postova
Tesko bilo procitati dvije stranice unazad http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=239

Ukratko, trk po novi komp.
jel' ti to odgovaras svaboxu ? sta stvarno mislis da igra rikava zbog njegovog proca ?

Kod mene; 1680 X 1050, Texture na 1) Extra 2) High 3) Normal,
Sve je on, osim AA, vsync i specular map,
Filter; Trilinear
Dynamic lights, Model detail itd. su na normal, jer nema opciju iznad ? tako kod svih ili je to nekakav limit uvjetovan hardware'om ?

FPS; Vani oko 25-30, unutra 50-60, s tim da u najgorim krkljancima, kod nasukanog tenka npr. kad navale Alibaba i 40 hajduka padne i do 17-18

Moje misljenje; vrlo dobro optimizirana igra za nxt gen naslov, i cini mi se puno bolje nego cod2 u svoje vrijeme..

iako mislim da meni ne renderira bas u najblistavijem izdanju dx9 zbog nedostatka shadera 3.0

Dojam o igri..

nisam dozivio bas onaj wow efekt, kao da sam prvi put zavrtio cod1, pa i cod2.. odishe kvalitetom, ali zapravo savrsheno se uklapa u moja pomalo skeptichna ocekivanja, a to je bio; zdepilirani cod2 prebacen u moderno doba, sad koliko uvjerljivo, to cemo vidjeti kad podastru cijelu prichu.
Malo sam rezerviran oko forsiranja kaosa u misijama sa amerima, koji se vrlo dobro ocituje i u ovom demu, naime mislim da su se decki malo zanijeli, profesionalno deformirani WWII-om. Onakve scene gdje jedan platoon brani nasukani tenk od gotovo bezbrojnog teroristickog topovskog mesa koje preskace ograde i kao da bajonetama pokusava izbost' tenk, dok stingere rafalno koriste vishe radi vatrometa, su za povijest zavrshile sa ruskom protuofenzivom kod Staljingrada. Ne zelim cijepidlachit', ali takav borbeni shtimung je izvan kontexta nasheg doba, pa cak i fiktivno zapletenog. Vec vidim da cu puno vishe uzivat' u SASovskim misijama, no to sam znao i prije nego sam okusio demo.

ajd' da ne ispadne da samo serem nesh i kritiziram, svidja mi se sto bombe mozes nabacivat natrag, iako mislim da taj spektakl u multiju nece biti bas prakticno primjenjiv.. krv frca obilnije nego u cod2, fizika je solidna i na kraju; Hallelujah sredili su onu idijotariju iz cod2, da kroz optiku bez unistavanja mozdanih stanica deprivacijom kisika ne mozes pogodit' Ku*ca ! sto je mene kao strastvenog snajperista, totalno izludjivalo ! Ni na 10 metara nisi mogao pogodit skamanjenog kampera bez da gutash knedle.. Sada koliko sam imao prilike experimentirat' sa Dragunovim, mozes fino tamanit bez astmatichnih napadaja - cod1 style ! a plucha cuvat' za extra udaljene mete i superprecizne shuseve

Sad' se samo nadam da cu biti' snazan, i odapstinirati do nove god. kada slazem novu konfu za gazit' ovo u grafickoj abundanciji i luxuznoj 1920 X 1200
Pygm4li0n je offline   Reply With Quote