Neznam bih li uzimao tog hp-a jer kada sam ja uzimao na par reviewa sto sam nasao backlight bleed je bio osjetan, a na ovom mome npr. od backlight bleeda ni traga. A to je za mene definitivno deal-braker. Kao i sto je onih izmisljenih 16.2 miljuna boja

(ovo za boje se ne odnosi na hpa nego na tn-matrice)
Nemoj me krivo shvatiti, dobro ja znam sto je response time i kako oni postizu te brojke ali moram istaknuti da se u nekim situacijama primjeti razlika izmedu tn od 2 ms i pva od 8 ms. Ipak primjetim razliku u zamucenju teksture u WAR3 kada skrolam mapu na svom i prijateljevom samsungu od 2ms. Ali to je vec cjepidlacenje. Uostalom meni su svi lcd-ovi smece, cak i onaj nec 20" gx2pro ima problema s backlight bleedom, elektronikom i prikazom boja a on je kao zakon mega uber ***en display.
Ali ne vjerujem da momka zanimaju takvi detalji koji more mene ludaka koji se zamaram glupostima.
Moja preporuka je jednostavno otidi u ducan pogledaj par modela i uzmi sto jeftinijega a da ima zadovoljavajucu sliku, dakle manje od 2k kn. Ili je ovo tek pocetak tvoje potrage za ekranom koji ce zadovoljiti tvoje fizicke i psihicke potrebe