View Single Post
Staro 09.10.2007., 21:27   #1
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Problemi sa mreznom karticom.....ili mozda ne?

POZZ ljudi!!!

Evo iako su nam povecali brzina ADSL-a...ja se mucim sa uzasnim problemom, zbog kojeg nemrem na internet...tj. mogu, ali dalje od konektanja ne ide!!!

Znaci..evo instalirao Windows prije par dana, i ono, sve ide super, osim neta, imam jedan cudan problem, a taj je da se mogu spojiti na net....ali dalje od toga nemogu!Cak nece niti google trazilicu podic, uspije ak cekam 20 minuta...e sad, ja sam cak skinuo i driver za tu moju REALTEK 8139 mreznu karticu....ali i nakon toga brzina se nije znacajno povecala...google mi se prikaze za 2-3 minute ali dalje neide, probao sam instalirat i Mozilu misleći da mi je IE u banani, ali i sa mozilom isti problem....konekciju sam slagao standardno pomocu wizarda..( ne jednom !!!) i u tome definitivno nije problem....

BTW...sa tim problemom sam svejedno mogao igrat Americas army bez problema, ali evo od danas ni to nemogu!Imam osjecaj da mi nesto prekida vezu!!!A i dok je radila imao sam one trenutke di mi je veza jednostavno pucala...

Sada surfam na laptopu na istom KASDA routeru i sve ide ok, malo sporije ali ok....

Znaci definitivno je problem u mom PC-u...e sad molio bih vas da mi pomognete ...ja mislim da znate da je ovo jedan(kad se bolje pogleda 2 problema) od najiritantnijih problema!!!

HVALA!(SORRY modovi ako sam stavio pod krivu sekciju..jednostavno nisam znao kako bih opisao ovaj problem hardverski ili softverski)
Halos je offline   Reply With Quote