View Single Post
Staro 04.10.2007., 22:29   #3
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor TomRi Pregled postova
najbolji mi je napad na Wolva onaj da 2 gtx-ice nisu radile zbog napajanja od 620W,
a kada je stiglo od 1kW, onda i dalje ne radi, ali sad pak zbog ploče....

Pa radilo je kad sam stavio novo napajanje...
Sa Corsairom i dvije gtx-ice bi padao sustav (default postavke). Sa novim napajanjem i defaultnim postavkama bi sve radilo.

Citiraj:
cista logika govori da i u jednom i drugom slucaju je krivac ploca/ram, a ne napajanje...
da, ali u prvom slucaju je bilo napajanje - ploča tad nije zezala. Ploča zeza samo kad treba dignit ram na 1150mhz, a tada je ram radio na sigurnih 800mhz

Citiraj:
pogotovo jer je wolv dao dokaz da ljudi tjeraju sve i svasta sa 500W, a kamoli sa 620....
Whatever. Meni nije radilo. Da si bliže mogao si se i sam uvjerit u to, a ovako kad ti ja prepričavam ispada nerealno i teško za povjerovat...

Anyway, popodne sam pokušao po zadnji put upalit komp. i na divno čudo upalio se...znači napajanje nije, ni ram, ni cpu, ni grafičke, ...
Nažalost dogurao je samo do POST ekrana, i tu stane. Ne želi uć ni u BIOS.
Dakle matična najvjerovatnije. Komp je trenutno u Vemila i sutra ujutro ću znat točno šta je.
Ukoliko mi odobre povrat novca za Strikera (koji je vjerovatno crko), koju matičnu sa 680i chipsetom preporučate? Čuo sam da su EVGA odlične, ali ima ih jedino ADM i dostupnost je upitna...
I kako ću znat s kojim matičnim pločama ova moja memorija sigurno radi? Bio sam na službenim stranicama za provjeru kompatibilnosti (http://www.ocztechnology.com/support/motherboard), ali tamo uopće nema moje ploče...

Tnx...
Neo-ST je offline   Reply With Quote