Citiraj:
Autor Mephsto
Od 2 soma, pa nadalje kupiš takve zvučnike da niti jedan logitech zvučnik sljedećih 5 godina neće moći niti parirati po kvaliteti!
Kod nas su logitech i creative zvučnici na vrhu svijeta sam zato što se oni prodaju u trgovinama!
Oni jesu dobri za prosječnog korisnika kojem paše da može malo povisiti bas ili visoke, odslušati mp3 i odigrati cod i pogledati koji dvd filmek, ali to je sve što se od njih može dobiti.
HiFi i normalan zvuk proizvode zvučnici, a ne komad plastike u kutiji od otpadnog drva i sl.
|
Da, svi to znamo. Koliko para toliko muzike, ali mislim da su ljudi govorili o PC zvučnicima, a ne Hi-Fi zvučnicima i stvarno nema potrebe pisati takve postove. Koliko je tema već ovako zagađeno jer ljudi stalno petljaju Hi-Fi i PC zvučnike.
Zaboga, shvatite već jednom, NIKAD, ali ama baš NIKAD NEMOŽETE uspoređivati PC zvuk i Hi-Fi i ako ljudi govore o PC zvučnicima, NEMA POTREBE NI SMISLA petljati Hi-Fi u raspravu!
Za pare koje daš za njih, Logiji su super većini ljudi, ali ljudi koji vole Hi-Fi NIKAD neće biti zadovoljni BILO KOJIM PC zvučnicima i to je normalno i netreba zaspamati temu!!!
I za tvoju informaciju, MDF od kojeg se rade kutije i za Hi-Fi zvučnike UPRAVO JESU OTPADNA DRVENA PRAŠINA I PREŠANI KARTON i ona obavlja svoj posao odlično i to što je ustvari nusproizvod obrade drva nema nikakve veze!!!
Sorry ostalima što sam se napilao, ali već mi je puna kapa ovakvih odgovora. Vjerojatno ću dobit ban ili nešto za ovo ali morao sam odgovoriti.
@Mephsto: NHF, ali ne podnosim kad ljudi po stoti put otkrivaju toplu vodu.